WEBINAR - 11 April 2024 10:00-10.45  -  LIVE ONLINE

Säkert samarbete i molnet - finns det?

Vi befinner oss just nu i en tid där det finns en stor sårbarhet hos många organisationer. Med ökad risk för dataintrång och förlust av viktig information blir det allt viktigare att förstå och stärka IT-säkerheten.
 
Som återförsäljare av Dassault Systèmes produktutvecklingsverktyg är vi fullt medvetna om vikten av att erbjuda de senaste molnbaserade tjänsterna för att säkra och optimera hanteringen av värdefull data.
 
Under detta webinar kommer vi att gå igenom de centrala aspekterna av IT-säkerhet tillsammans med Daniel Nisell från Dassault Systèmes och vår egen CTO Simon Haque. Daniel kommer att berätta om Dassault Systémes och viktiga strategiska val som bidragit till utvecklingen av deras ledande mjukvara.
 
Vi kommer att diskutera utmaningar och möjligheter som följer med den digitala transformationen samt hur ni kan stärka er organisations säkerhet och arbetssätt. Vi kommer även titta på hur molntjänster kan bidra till säker datahantering och framförallt hur vi kan effektivisera och samtidigt på ett säkert sätt samarbeta bättre, både internt och externt.
 
Genom att anmäla er kommer ni att få ta del värdefulla insikter och samtidigt få ett bra tillfälle att ställa era frågor direkt till experterna.

 

 

Anmäl dig!


Tack för din anmälan!

Du får strax en bekräftelse med mer information, vi ses!

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
VÅRA PRESENTATÖRER
 
 
Daniel Nisell är EuroNorth Cloud Director på Dassault Systèmes och jobbar dagligen med frågor som bidrar till effektiva och säkrare arbetssätt.
 
Simon Haque är teknisk chef på SolidEngineer och talar ofta med våra kunder om deras data och vikten av smart och pålitlig IT-infrastruktur.

Anmäl dig direkt till vårt webinar och var med i diskussionerna kring möjligheter med digital transformation inom produktutveckling. Välkomna!

Daniel Nisell

EuroNorth Cloud Director

Dassault Systèmes

Simon Haque

CTO

SolidEngineer

SolidEngineer är en ledande leverantör av Dassault Systèmes mjukvara och tillhörande tjänster. 
 
Med vår långa erfarenhet, teknisk support i världsklass och med möjlighet att erbjuda integrerade lösningar, kan du vara säker på att du får den bästa möjliga upplevelsen när du köper SOLIDWORKS från SolidEngineer. Vidare erbjuder vi utbildning, teknisk konsulting och skräddarsydda lösningar.  Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att maximera din produktivitet och optimera din produktutvecklingsprocess. 

 

SolidEngineer AB

Täby | Göteborg | Huskvarna, Helsingborg | Karlstad