27 November 11:00-15:30    Brigadmuseum i Karlstad

What's New | SOLIDWORKS 2020

 
SOLIDWORKS 2020 Ger kraft åt innovationer!
Nu är det dags för oss att visa er de bästa nyheterna i SOLIDWORKS 2020. Vi bjuder in till en eftermiddag full av inspiration, nätverkande, nya kunskaper och insikter!
Vi börjar med inspirerande talare kl 11.00, därefter lunch och fortsätter sedan till 15.30 inkl fikapaus och nätverkande. Under eftermiddagen kommer vi att få se alla nyheter presenterade i videoformat och avslutningsvis kommer ni att kunna ställa alla era frågor live till våra SOLIDWORKS -tekniker.
 
SOLIDWORKS 2020 kommer med många förbättringar som hjälper er att snabba upp och förbättra er produktutvecklingsprocess - från den konceptuella designen tills dess att produkten är tillverkad.
 
   Förbättrad prestanda
  Strömlinjeformade arbetsflöden
  Uppkoppling mot andra system och andra användare i alla steg
 
 
Välkommen att registrera dig!
Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Boka din plats

Tack för din registrering!

En bekräftelse kommer till den epostadress du angivit!

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled

Förbättrad prestanda

Förbättringar inom ritningar, sammanställningar och simulering för att märkbart snabba upp konstruktionen av stora sammanställningar och avancerade valideringar.

Strömlinjeformade arbetsflöden

Förbättringar av arbetsflöden mellan konstruktion, simulering och tillverkning gör att dina produkter kommer snabbare till marknaden, håller högre kvalitet och minskar tillverkningskostnaden.

3DEXPERIENCE i molnet

Koppla enkelt SOLIDWORKS 2020 till 3DEXPERIENCE-plattformen. Med plattformen får du sömlös interaktion mellan ett växande utbud appar både i molnet och på din dator. För alla delar av din produktutvecklingsprocess.

TID & PLATS

Då eventet hålls på Brigadmuseum finns möjlighet för alla deltagare att besöka museet efter eventet.

Brigadmuseum Värmland
Sandbäcksgatan 31, 653 40 Karlstad, Sverige
2019-11-27 11:00 - 15:30

AGENDA

11:00 Välkommen

11:10 Mats Jansson, Masse Engineering inspirerar oss

11:30 Lunch och nätverkande

12:30 What's New SOLIDWORKS 2020, del 1

13:30 Paus & Nätverkande

13:45 What's New SOLIDWORKS 2020, del 2

14:45 Frågor live till SOLIDWORKS-teknikerna

15:15 Avslutning

MEDVERKANDE VIA VIDEOLÄNK

Stefan Edholm

Certified SOLIDWORKS Specialist

Stefan är en av SolidEngineers mest erfarna SOLIDWORKS Specialister. Stefan har mångårig erfarenhet av att guide användare genom kluriga problem i supporten såväl som att dela med sig av sina kunskaper som omtyckt kurslärare.

Mattias Johansson

Certified Product Specialist

Mattias är SolidEngineers breda produktexpert som har koll på allt som händer i SOLIDWORKS-världen. Mattias styrka är hans bredd i produktfloran och hans känsla för hur olika delar samverkar i framgångsrika utvecklingsmiljöer.

Om SolidEngineer

Vårt fokus på tjänstesidan är att genomföra högklassiga utbildningar, teknisk support samt erbjuda spetskompetens inom tekniska konsulttjänster och managementkonsulting. Våra tekniska system bygger på välkända SOLIDWORKS för 3DCAD och Markforged för 3D-printing av metall och armerad plast. 

SolidEngineer AB
Täby | Göteborg | Helsingborg | Karlstad | Huskvarna